marshallll

LÅT OSS PRESENTERA MINOR II BLUETOOTH, EN HÅRT ARBETANDE TRÅDLÖS IN-EAR MED BLUETOOTH QUALCOMM® aptXTM-TEKNOLOGI OCH 12 TIMMARS TRÅDLÖS SPELTID PÅ EN ENDA LADDNING.

De omtyckta Minor in-ear var en av de första hörlurarna som lanserades av Marshall under 2011. De har nu kommit tillbaka, med några betydande uppgraderingar.

Förutom Bluetooth aptX använder de nya Minor II Bluetooth in-ears ett innovativt ear- t-system med en justerbar ögla för en optimerad och ergonomisk passform. Det här betyder att Minor II Bluetooth är konstruerad för att hålla sig på plats och kännas bekväm under hela dagen. Andra funktioner inkluderar en mikrofon och en erriktad kontrollknapp för att enkelt svara på telefonsamtal eller trådlöst styra din musik.

När du inte använder dina hörlurar, eller om du vill pausa din musik snabbt, koppla ihop de magnetiska öronlurarna så de hålls fast runt nacken. När de kopplats samman går Minor II Bluetooth in i ett energisparläge som helt stängs av efter sex timmars inaktivitet.

Klassika Marshall-detaljer som mässingsdetaljer och den ikoniska Marshall- loggan, och slitstarkt gummi som håller för varje resa. Kort sagt, Minor II Bluetooth kommer att hänga med länge.

BLUETOOTH 5.0 aptX-ANSLUTNING & TRÅDLÖS SPELTID

Anslut trådlöst till Minor II Bluetooth med Bluetooth aptX-teknologin. Dessa in- ears håller musiken vid liv med 12 timmars trådlös speltid på en enda laddning. Slut på batteri och kort om tid? Snabbladdningsfunktionen ger dig två timmars speltid på bara 20 minuters laddning. Två timmar ger ett fulladdat batteri.

EAR-FIT-SYSTEM

Minor II Bluetooth är ergonomiskt utformade och konstruerade för att sitta på plats hela dagen medan de vilar lätt i dina öron. Den innovativa ear- t-designen har en unik form och använder en justerbar ögla för en optimerad passform.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.