marshall

DET HAR ALDRIG VARIT ENKLARE ATT HITTA DEN PERFEKTA HÖGTALAREN FÖR DITT HEM TACK VARE MARSHALLS OMFATTANDE PRODUKTUTBUD, OCH NU HAR VARUMÄRKETS POPULÄRA BLUETOOTH-HÖGTALARE FÅTT STORA UPPGRADERINGAR.

Produktserien består av tre högtalare – Acton II Bluetooth, Stanmore II Bluetooth och Woburn II Bluetooth. Varje högtalare kombinerar avancerade komponenter som klass D-förstärkare, ett basre exsystem och specialjusterade drivelement som konstruerats för att ge balanserad och dynamisk respons. Utrustad med en uppgraderad DSP, alla tre högtalare har ett förbättrat komprimerat dynamiskt omfång. Resultatet är optimal prestanda vid alla volymer. Spela så högt som du vill utan att kompromissa med de akustiska egenskaperna.

Bluetooth 5.0  nns på var och en av de tre högtalarna, vilket ger ett trådlöst intervall på upp till 10 meter. Dessutom erbjuder varje högtalare multihost- funktionalitet, vilket betyder att du enkelt kan ansluta och byta mellan två Bluetooth-enheter.

Med Marshalls Bluetooth-app kan du anpassa din lyssningsupplevelse eller kontrollera musiken som du lyssnar på via din enhet. Använd appen för att välja mellan förinställningen EQ-presets, ställa in stereo- eller ambient- läge och justera intensiteten för LED-lamporna på toppanelen. Du kan även aktivera din högtalare eller sätta den i standbyläge på bara några sekunder.

ACTON II BLUETOOTH

Acton II Bluetooth är den minsta högtalaren i Marshalls produktserie, men låt dig inte luras av dess storlek. Denna dynamiska, kompakta högtalare kommer med tre dedikerade klass D-förstärkare som driver dess dubbla tweeters och subwoofer för ett sound som knappast saknar styrka. Högtalaren ger en välbalanserad, kraftfull ljudupplevelse men får ändå plats i mindre utrymmen.

STANMORE II BLUETOOTH

Stanmore II Bluetooth är den mest mångsidiga högtalaren i Marshalls produktserie och passar perfekt för alla rum, stora som små. Den kommer med det högkvalitativa ljudet som är synonymt med Marshall. Stanmore II Bluetooth producerar ett rent och skarpt sound även på höga ljudnivåer, detta tack vare avancerade komponenter så som två 15-wattsförstärkare i klass D som driver dess tweeters och en 50-wattsförstärkare, även den i klass D, för att driva dess mäktiga subwoofer.

WOBURN II BLUETOOTH

Är en varsamt designad maskin, framtagen för att uppnå det legendariska Marshall-soundet som för tankarna till diskanten och styrkan i riktig livemusik. Woburn II Bluetooth är den största högtalaren från Marshall och ger ett robust ljud med ren diskant i topparna, hanterar djup bas med lätthet och har ett klart, naturligt mellanregister. Två tweeters och dubbla 5,25-tums- subwoofers drivs individuellt av klass D-förstärkare med totalt 110 watt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.