goji1

Supermat är fantastiskt och kan boosta din träning, ditt imunförsvar, din hy, ditt hår, din hjärna, ditt sexliv, din kropp och inte minst kan supermat få dig att må bättre.

Supermat kan kallas supermat för att det har fler effekter än tillskott, kanske inte fler effekter egentligen, men det täcker större områden. Till exempel så är gojibär en komplett proteinkälla, stöttar leverns utrensning, har en föryngrande effekt och innehåller massor av antioxidanter.

Alla mina klienter använder sig utav superfoods på ett eller annat sätt och alla som känner sig hängiga eller behöver mer energi i sin vardag borde pröva.

Detta inlägget handlar om Gojibär och Macapulver.

Gojibären kommer ursprungligen från Asien och har använts inom kinesisk medicin i många år. Gojibären är kända för att öka din uthållighet, styrka och energi.

Man brukar säga att Gojibären är det mest näringsfyllda bäret som finns på vår jord. Bären är en komplett proteinkälla vilket innebär att de innehåller alla de essentiella aminosyrorna våran kropp behöver för att återhämta sig och bygga muskler.

Fullspäckade med antioxidanter och vitaminer/mineraler gör att du stärker kroppens immunförsvar så att man slipper bli sjuk i tider som dessa.

Jag har skrivit det innan men det tål att upprepas igen, bären är det enda kända livsmedlet som ökar kroppens produktion av tillväxthormoner. Mer tillväxthormoner är lika med mindre fett och mer muskler.

Macarot kommer från bergen i Sydamerika och växer på flera tusen meters höjd.

Det är kliniskt bevisat att macapulver ökar prestationen genom att förbättra uthålligheten. Forskare har sett att macapulver även ökar syrehalterna i blodet. Maca stöttar också kroppens endokrina system (hormonsystemet).

Flera av dessa hormoner är med och hjälper kroppen att bygga mer muskler. Maca har visat sig hjälpa flera symptom som är vanliga hos oss svenskar, så som depression och kronisk trötthetssyndrom. Det finns även de som kallar macarot för naturens svar på viagra.

Superfoods finns i de flesta välsorterade hälsokostbutiker. Jag rekommenderar inte något speciellt märke mer nn att det ska vara ekologiskt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.