maxii


BAWS har tidigare tagit ett snack med Maximani, då var det i samband med hans release av den udda men ack så härliga musikvideon ”Ugly Dance”. (läs här)

Maximilian Dalla-Santa som han heter är åter på tapeten med en helskön cover på låten ”Cazzette – Sleepless”. Allt du hör i låten är från Maximanis mun, röst eller händer. Sug på den. Precis som alltid kan man skymta den fantastiska eltejpshjälmen!? Vi tar återigen ett snack med den harmoniska mannen i mustasch med bättre hårsvall, en närmare titt på hjälmen och njuter av den nya videon.

max1


 Vad har hänt sedan senast vi bytte ord med varandra och hur har musikproducerandet sett ut efter Ugle Dance?

Det har varit mycket mer fart i skrivandet, fler bollar i luften på en och samma gång, en cool remix och några original är vad jag sitter och ruvar på just nu.



Berätta mer om skapandet gällande covern av ”Cazzette Sleepless” hur går processen till och vet du om Cazzette själva fått nys om din version?

Ja, jag twittrade till Cazzette och dom la märke till det väldigt snabbt! Jag tror dom tyckte att det var en cool grej att göra allt med munnen dessutom. Processen går till på samma sätt som vanligt bara att man redan vet text och melodi eftersom det är en cover. När allt är gjort med min mun sådär blir det en ny dimension av att försöka få alla ljud att jobba med varandra på ett schyst sätt! Dessutom var klippning av musikvideon ett MÅSTE för att folk ska kunna förstå. Tidskrävande! Men kul så klart.

max3



Hjälmen, den där hjälmen vill vi veta mer om? Hur mycket betyder den för dig, är den rent av ditt signum?

Hjälmen är allt! Ingen fattar varför, är inte säker på om jag själv ens gör det. Men det hör ju till! Man ska inte bry sig så jävla mycket! Mitt mål är iaf att hjälmen ska bli mer sliten för varje video, funderar på att kasta den från ett höghus och spraya lite graffiti på den. Det är som att jag gör narr av att alla verkar ha något på huvudet samtidigt som jag hyllar att det är en sådan jävla kul idé! Plus att den ger mig kraft. Utan den så hade jag inte varit galen.

Vi skiter i den klassiska frågan gällande framtiden, på något vis kommer det visa sig med tiden (logik på hög nivå). Vad gör du i morgon?

I morgon ska jag lana lite Counter-Strike och sen ska jag direkt efter gå på en fest för musikbranchmänniskor och försöka mingla lite. Haha bästa blandningen.

Spontant så känns det som att Maximani kommer att leverera framöver och vad som ploppar upp här näst blir minst sagt intressant. Tag en titt på videon nedan, definitionen av ett charmtroll med tillhörande talang.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here