mercedes-benz-gla_x156_wallpaper_04_1600x1200__01-2017

När Mercedes-Benz presenterade GLA år 2013 blev den snabbt en otrolig succé. GLA blev då Mercas första kompakt-SUV. Med sin oerhört stiliga design tycks den inte sluta imponera på kunderna. Låt oss titta på höjdpunkterna.

GLA karaktäriseras av sin sportiga design, sin mjuka körning och sina många utrustningsmöjligheter. Paradmodellen är GLA 45 4MATIC som ger extra av allt det sportigaste, så att du kan regera på vägarna.

GLA är en kompakt-SUV med det där extra. Den störtsköna designen, sportigheten och bekvämligheten är något helt extra. Den här bilen kan verkligen användas till allt från stadskörning till terräng (om du inte är rädd om lacken).

Som i alla andra Mercedes-bilar ser man kvalitén från långt håll, men du kan även känna och lukta den. Det är uppenbart att alla detaljer i interiören är uttänkta och materialen noga utvalda. Resultatet är en mycket exklusiv bil som är svår att inte bli fäst vid.

Det finns otroligt mycket valmöjligheter om man väljer GLA år 2017. Ingen konkurrent har så många olika valmöjligheter när det kommer till motorer som denna. Konsumenten kan välja mellan nio olika motorer mellan basmodellens 108 hästars diesel upp till 381-hästars bensinmonstret i GLA 45 4MATIC.

Bland tillval-utrustningen finns så mycket att välja på att det är rena julafton. För att summera det kort finns lyx i allt från minnesfunktion i framsäten till uppvärmd spolarvätska och inom säkerhet allt från dödvinkelassistent till kollisionsvarnare.

Mercedes-Benz GLA är en vinnare och den lämpar sig bra för vinnare.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.