hoo

Du behöver inte krama träd för att vara en miljökämpe. Det finns massa saker man kan göra för att värna om världen. Att åka kollektivt – eller ännu bättre: cykla – är en insats som jorden uppskattar. Att städa miljövänligt är en annan.

Låt oss prata om det sistnämnda. En vanlig fördom är att man behöver kemikalier och annat skadligt för att det ska bli rent, men vi som lever BAWS LIFE vet bättre. Du kan få det rent, eller till och med ännu renare genom att använda miljövänliga alternativ. Det handlar bara om att ha de rätta grejerna.

Vi jar spanat in två produkter från Hoover som ser till att ditt hem blir superfräscht och rent samtidigt som du blir poppis hos Moder jord. Win win.

CA2in1

Denna kraftfulla ångrwengörare (se bild ovan) från gör städningen både miljövänlig och smidig. Skaftet säkerställer en jämn städning på golvet, och med de medföljande tvättbara mikrofiberdukarna tar den även upp damm och smuts från dina golv, samtidigt som den dödar bakterier.

Den kan även användas på ingrodd smuts på golven. Klicka bara loss plattan och använd den hårda borsten på munstycket för att lossa även den tuffaste smutsen. Det medföljande mattmunstycket hjälper dig att få din matta fräsch, med ett bra glid samtidigt som den lossar upp smuts och dålig lukt.

Kök och badrum? Inga problem. CA2in1 utrustad med en löstagbar handhållen enhet som gör städning på högre höjd mycket smidigare. Även denna del är utrustad med flera tillbehör som gummiskrapa för fönsterputsning, stålborstar för rengöring av grill, plastborstar för att ta bort kalkavlagringar i fogar mm. Ni fattar, en riktig supermaskin som samtidigt är snäll mot miljön.

Vill du ha en lite smidigare ångrengörare ska du kika in Steamjet Handy (SSNHB1300) – En handhållen ångrengörare utan kemikalier och väntetid.

Med Steamjet Handy kan du fylla på vatten direkt när det tar slut, även medan produkten används. Tar bort 99,9% av bakterier där den används. Den kan med fördel användas i duschen för att ta bort kalk i fogarna mellan kakelplattor, eller runt handfatet och diskhon. Steamjet Handy kan också användas för att ta bort ingrott smuts runt spisen eller för att rengöra grillen. Det medföljer en mängd tillbehör för att göra städningen som enkel och effektiv som möjligt.

Kom ihåg, inget säger ”bra kille” bättre än att städa miljövänligt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.