ideal

Mobiltelefon och plånbok är två separata prylar som kräver varsin plats i dina fickor. Men hur smidigt vore det inte ifall du kunde slå ihop dem och samtidigt skydda din älskade smartphone?

2009 kläckte iDeal Of Sweden idén om att förenkla vardagen för människor i rörelse, och lanserade sin första mobilplånbok på den svenska marknaden. Efter över 10.000 sålda ex via sin webshop finns nu iDeal Of Swedens produkter även på den internationella marknaden.

iDeal Of Sweden står för kvalité, design och funktion. Alla iDeals produkter ska enligt dem själva bäras med stil, därför fokuserar de på detaljerna och använder sig bara av material av högsta kvalitet. Enligt iDeal är kvalité, design och funktion samma sak, design handlar inte bara om hur något ser ut utan även om hur det känns och fungerar.

Förutom mobilplånböcker till i princip varenda mobiltelefon värd namnet har de även produkter som skyddar din dator, läsplatta och tillbehören du behöver.

BAWS har glidit runt på stan med våra Samsung-telefoner i tryggt förvar i iDeal Of Swedens produkter i drygt en vecka och kan redan nu säga att vi älskar dom. Telefonen ligger stabilt i plånboken bredvid våra kontokort, och förutom att den är snygg är det inget snack om att kvalitén är riktigt bra.

Är du sugen på att ge din telefon lite extra kärlek samtidigt som du spar plats i fickorna ska du genast kolla in deras webshop HÄR.
Ta hand om din telefon like a BAWS.

ob

 


PS, De har även lanserat en magnetisk bilhållare till telefoner. En riktigt smidig och bra grej för dig som använder GPS:en när du kör, eller för dig som bara vill ha koll på din telefon utan att köra av vägen. Kolla in klippet nedan.


IDEAL OF SWEDEN

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.