fabian

Foto: Sean McLatchie Lewthwaite

På bilden van ser ni Fabian Bolin, en av grundarna till WarOnCancer.com – en social plattform för storytelling för alla som har drabbats av cancer, det vill säga patienter, närstående samt överlevare. Deras vision är att helt förändra människors syn på cancer och lägga 100% tonvikt på Empowerment. Genom att lyfta upp människor som drabbats som hjältar och skapa ett community där folk kan inspireras och lära sig av andras erfarenheter bidrar dem till ett förändrat synsätt där patienter ses som människor istället för offer.

Fabian Bolin berättar:

För lite mer än ett år sedan drabbades jag av akut leukemi och började dela med mig av min resa via en blogg. Det var genom att dela med mig som jag insåg kraften i storytelling, då det inte bara hjälpte mig oerhört mycket men även tusentals läsare som följde min resa. Tillsammans med min bästa vän, Sebastian Hermelin, grundade vi WarOnCancer.com som ett initiativ för att låta vem som helst som drabbats dela med sig eller ta del av andras resor.

#WarOnCancer är ett movement på sociala medier och som en symbol för dessa tillhandahåller vi armband som säljs via waroncancer.com. Dessa armband är oerhört viktiga för oss då de stöttar driften och utvecklingen av plattformen, och hjälper oss att nå ut till fler som behöver vår tjänst.
I detta nu håller vi på att bygga WarOnCancer 2.0 vilket kommer att bli en fullskalig social media-plattform där medlemmar kommer kunna följa andra storytellers, interagera, inspirera och lära sig hur de kan leva sitt liv till fullo trots att de genomgår cancer. Planerat release-datum är 1 juni 2017.

***

– För att promota detta anordnar de en electro-festival i Hagaparken som heter Elektrick Eden. För att förändra ett så djupt rotat synsätt på cancer behöver vi tänka helt nytt i vår marknadsföring, och att förknippas i samband med musik och dans är precis den positiva feelingen vi satsar på inom WarOnCancer, säger Fabian.

Alla som köper en biljett kommer att få ett armband och de hoppas kunna fylla hela Hagaparken med 5000 fantastiska nya människor som är med och stöttar #WarOnCancer.

Fakta om Electrick Eden
17 Juni 2017
Hagaparken, Sthlm
Entré: 300 kr inkl armband värde 239 från #waroncancer
Köp biljett: www.keyflow.com/eden

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.