skate

Mountain Dew’s populära Dew Tour Bootcamp återvänder till Stockholm med en öppen deltävling den 20 augusti. Denna gång håller man till i Kungsträdgården under festivalen We Are STHLM. Vinnarna får sedan delta i den stora finalen i Amsterdam. Finalen äger rum under kulturfestivalen Uitmarkt den 28 augusti och skateboardproffs från Mountain Dew kommer att finnas på plats.

Under våren och sommaren 2016 äger ett antal Dew Tour Bootcamps rum runt om i Europa: Madrid, Barcelona, Stockholm, Amsterdam och Bristol – alla städerna utvalda för sin ständigt växande skatecommunity. 12 vinnare får sedan resa till Amsterdam för att delta i huvudtävlingen: Dew Tour Am Series. Med berömda Museumplein som backdrop ger den actionfyllda skateboardtävlingen amatöråkare på alla nivåer chansen att testa sina kunskaper.

Stockholm har återigen utsetts till värd för Dew Tour Bootcamp. Nu bjuds både amatöråkare och entusiaster att delta i tävlingen, vara med på träningssessioner och njuta av en fartfylld dag den 20 augusti i Kungsträdgården. Två vinnare från tävlingen får åka till Amsterdam och delta i den stora finalen.

– För tre år sedan tog vi Dew Nations skateboardkultur till Europa. Från musik och konst till sporten i sig, och idag är Amsterdam Dew Tour Am Series en av Europas mest efterlängtade och besökta skateboardevent. Eftersom Mountain Dew är ett varumärke med rötterna i skateboard- och extremsportsrörelsen, är det något vi är mycket glada och stolta över, säger Mark Kirkham, Head of Marketing & Innovation, PepsiCo Western Europe Beverages.

Amsterdam Dew Tour Am Series äger rum under kulturfestivalen Uitmarkt den 28 augusti och skateboardproffs från Mountain Dew kommer att finnas på plats. En korad vinnare får möjlighet att besöka en Dew Tour Pro-skatetävling i USA under 2017.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.