l

Så enkel text. Så sann och så värd att faktiskt reflektera över. Varför inte ta denna helg och bara suga på dom orden. För vi är ofta rätt snabba på att söka anledningen till vår olycka bland yttre omständigheter. Men är det sant?

Att vi alla kan gå upp och ned i humöret är en sak, och det påverkas givetvis av yttre faktorer men jag talar om de senaste 5-10 åren i ditt liv. Har du varit lycklig? Genuint lycklig? Om inte – varför?

Och då är det lätt att se på yttre omständigheter. Det är lättare, det är bekvämare. Men sanningen är den att lycka finns inprogrammerat INUTI dig – från födseln. Dock så har den blivit övertäckt av lager på lager av rädslor.

Allt du behöver göra för att bli lycklig är att lyfta dessa lager.

En definition av LYCKA som jag hörde för några år sedan baseras på vad vi gör med vår tid här på jorden. Ägnar vi tiden åt att jaga saker som vi tror vi behöver eller ägnar vi tiden åt att vårda det som vi redan har? För om du inte är lycklig med det du redan har – är du så säker på att fler pryttlar kommer att göra jobbet?

På engelska lyder definitionen såhär:

”How do you spend your time? Having what you want – or wanting what you have?”

Den inspirerade mig att skriva en ny text till Garth Brooks klassiska låt ”If tomorrow never comes” som jag och Fredrik Swahn sedan spelade in och gjorde en video till. Se den gärna här och som sagt sug på innebörden – dert kan ge dig en rätt cool insikt.

”How do you spend your time? Having what you want – or wanting what you have?” Det kan vara värt att fundera på. Varför inte göra det nu i helgen?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here