il

Det där med att ha en kamera nära till hands vid utförande av diverse aktiviteter är ju nästan ett måste i dagens samhälle. Man vill minsann kunna filma, fota och uppdatera allt man gör. Speciellt nu när sommaren slår in och alla möjliga uteaktiviteter skall utföras. Nog allt kan man ta till en klassisk slefiepinne för att ge bilder och video lite bättre djup. Eller varför inte nyttja en så kallad drönare som svävar omkring i luften för att spela in dina händelserika ageranden. Men… då måste ju självklart någon styra mackapären plus att dom ofta kostar en dyrare slant.

Det är knappt att man hänger med i den moderna teknologin, kanske lika bra att teknologin hänger med dig (bokstavligt talat). Svaret på den ultimata prylen som förgyller alla dina coola moments är Lily! En liten rackare till drönare som filmar dig när du är som mest upptagen med att klättra, springa, träna, löpa, cykla, paddla, surfa eller kanske rensa ogräs i trädgården.

Det revolutionerande med Lily är att den styr sig själv. Hur smidigt är inte det!?
Släpp det lilla yrvädret i luften och låt den vara din kompis i farten som håller sig vid din sida med hjälp av dess smarta gps och samtidigt spelar in dina äventyr. Mer simpelt än så här kan det knappast bli.

Lily har en flygtid på 20 minuter, kan uppnå höjden 15 meter, är vattentät samt filmar och tar bilder i Full HD. Kan så vara sommarens skönaste pryl. Dryga 4000 riksdaler med frakt inkluderat, sen har du en hängiven sommarflirt ständigt nära till hands. Tyvärr snackar vi först 2016 så du får nog ta ett grepp om din trötta selfiepinne trots allt och stå ut tillsvidare.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.