neyo

Ne-Yo är numera en gift man. Sångaren och hans fästmö, modellen Crystal Renay, ”tied the knot” under lördagen. På Terranea Resort i Rancho Palos Verdes, Californa.

”Vi kan inte vänta med att börja vårt liv tillsammans”, säger ”Miss Independent” sångaren enligt People. ”Vi ser fram emot att bara vara varandras bästa vän.”

De nygifta paret träffades över en eventuell collab förra året. Det tog inte lång tid innan paret började dejta och R&B sångaren bad om hennes hand i äktenskap förra sommaren, han säger att han visste att det ”var något annorlunda med henne, något speciellt.”

”I Do” kom precis innan paret sa ”Hej” till sitt första barn tillsammans. Renay är nio månader gravid med Ne-Yo’s tredje unge. Han har en 5-årig dotter Madilyn Grace och en 4-årig son Mason Evan, från ett tidigare förhållande med Monyetta Shaw.

”Detta är stort för mig”, tillade Ne-Yo. ”Jag tänker inte göra detta igen, så jag är glad att min familj och vänner kan vara där för att dela denna stund med oss. Vi är människor, så vi kommer ha olika åsikter på saker, men vi har kommit överens om att det här kommer att vara ett äktenskap som varar. ”

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here