ncc
 Nu har bokningen till New York Restaurant Week Winter 2016 öppnat och NYC & Company, stadens turismorganistion, uppmanar besökare att skynda sig att boka bord. Det här är den största restaurangveckan någonsin där 372 restauranger från stadens fem stadsdelar deltar och erbjuder förmånliga priser för både luncher och middagar. Restaurangveckan pågår mellan 18 januari till 5 februari.

– Vi är väldigt glada över att få välkomna matintresserade besökare att ta del av stadens bästa kök till ett mer förmånligt pris under NYC Restaurant Week. I år är utbudet det största någonsin och nya intressanta restauranger deltar i alla fem stadsdelar, säger Fred Dixon, VD på NYC & Company.

NYCs restaurangvecka i siffror:

  • Förbestämda 3-rätters luncher för 25 dollar*
  • Förbestämda 3-rätters middagar för 38 dollar*
  • Rekordmånga, 372, restauranger deltar
  • 34 olika kök
  • 41 nya restauranger deltar, 331 restauranger har deltagit tidigare
  • 5 stadsdelar, 41 kvarter
  • Pågår under 19 dagar
  • Mer än 25 000 inlägg på Instagram under #NYCRestaurantWeek

*exklusive dryck, dricks och skatt

Nya spännande kök och etablerade restauranger
– New Yorks matscen är spridd över alla stadsdelar och representerar nästan alla internationella kök. NYC Restaurant Week Winter 2016 inpirerar oss att erbjuda kvalitet, variation och gästfrihet som gör New York till världens restauranghuvudstad, säger Tracy Nieporent, ordförande i NYC & Companys Restaurant Committee.

Vinterns restaurangvecka, den största någonsin, har 41 nya deltagare: ABC Cocina, ABC Kitchen, Adalya, Almayass, Bocca Di Bacco Theater District, Bocelli Ristorante, Brioso Ristorante, Carol’s Cafe, Cherche Midi, Claudette, Da Noi på Staten Island och i Midtown på Manhattan, Distilled, Dos Caminos Times Square, The Fillmore Room, French Louie, Hanjan, Hearth, Khe-Yo, La Sirene, London Lennie’s, Madiba Brooklyn, Mamo Restaurant, Manducatis Rustica, Mario’s Restaurant, MP Taverna i Astoria och Brooklyn, Noreetuh, Ocean Prime, Osteria Morini, Paul’s on Times Square, Pig and Khao, Rosa Mexicano i Tribeca, Sessanta Ristorante, Sutton Inn, Tao Downtown, Tasca Chino, Tommy Bahama, Trattoria L’Incontro, Vivaldi och Zenkichi.

Restaurangveckan välkomnar kända restauranger som ‘21’ Club, Café Boulud, The Cecil, Craftbar, ilili, Nobu, Red Cat, The Sea Grill och Tribeca Grill till att åter delta i restaurangveckan.

Restaurangveckan ingår i kampanjen Unlock NYC som är en ny marknadsföringskampanj som just nu fokuserar på vinterresor till New York med sin slogan ”Find a Winter Less Ordinary”. Under NYC Restaurant Week kommer hemsidan för Unlock NYC att uppdateras med artiklar om matscenen i NYC, www.nycgo.com/unlock.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.