kimura

Den svenske welterviktaren Nico Musoke gick under lördagskvällen sin andra UFC-match där han tog sig an brassen Viscardi Andrade i Jaragua do Sul, Brasilien. Andrade som hade sju raka vinster innan kvällens match, där de tre senaste har varit på TKO, lyckades skaka om ”Allstar Gym”-adepten Musoke i första ronden. Brassen fick in en ordentlig ”over hand”-höger som skickade Nico till kanvase. Nico var så pass ute att Andrade inte följde upp med ground and pound utan sträckte upp händerna i luften i tron om att matchen var över. När brassen insåg att domaren inte hade avbrutit matchen, hoppade han in i Nicos guard där han utdelade slag, men Nico lyckades hålla sig kvar i matchen.

I den andra ronden kom Nico ut med nytt blod och lyckades skaka om Andrade med en slagkombination. Andrade skyddade sig mot buren, varpå Nico gick på en nedtagning och fick ner brassen. Nico lyckades med att få in ett par fina slag i Andrades guard och den svartbältade brassen lyckades inte ta sig upp. Nico var i topp-position under den största delen av ronden.

I den sista och avgörande ronden lyckas Nico ta ner Andrade efter att ha klinchat upp honom mot buren. Väl nere på backen lyckas Nico ta brassens rygg och förblir kvar där under hela ronden.

Den 27-årige svensken via enhälligt domslut, 29-28 av alla tre domare.

Artikel tagen från Kimura.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.