nike

När Nike Air Presto ursprungligen släpptes år 2000 blev de kända för sin vanvördiga reklam, alfastorlekssystemet och sin futuristiska strumpliknande konstruktion. Under ett och ett halvt decennium har skon övergått från att vara enbart en löparsko till att bli mer inriktad mot sportstilen. Nu, 16 år efter lanseringen, har Nike uppdaterat ikonen med nya material och ny teknologi för att skapa Nike Air Presto Ultra Flyknit.

Genom att ta vara på den innovativa tekniken kommer Nike Air Presto Ultra Flyknit att ha den revolutionerande stickkonstruktionen från Flyknit, även den stumpliknande kragen vid ankeln används för att ge den allra bästa passformen.

Nike Air Presto Ultra Flyknit har en krage vid ankeln som ger skon ett modernt utseende. Ursprungsmodellen är omarbetad för att passa ihop med den övre Flyknit-delen och gummipartier som förbättrar komfort och hållbarhet.

Nike Air Presto Ultra Flyknit kommer finnas på Nike SNKRS app den 28 april, och globalt på nike.com/sportswear och hos utvalda återförsäljare den 5 maj.

nike2

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.