sko1

Mercurial markerar en milstolpe med det senaste avslöjandet av den nya Mercurial Superfly, och samtidigt firar Nike Football uppgången av den berömda skon med lanseringen av Nike Mercurial Superfly Heritage iD. Trogen sitt namn erbjuder fotbollsskon olika färgkombinationer tillsammans med förstklassig prestanda, inklusive en lätt kolfiberplatta för explosiv hastighet. Materialet utgörs av Flyknit och en Dynamic Fit passning – som båda tillfördes till designen redan 2014 och som ger förbättrad kontakt samt en känsla av stabilitet.

För att få till en mer personlig stil kan spelare välja från ett urval av fyra olika utformningar där färgkombinationen för ’98 Mercurial Vapor finns tillgänglig för första gången på NIKEiD. De färger som finns att välja bland är silver, gult och blått och som är den färgsättning som utgör den ikoniska Mercurial skon och som burits av Ronaldo Luís Nazário de Lima, känd som Ronaldo, 1998 i Frankrike då skon först gjorde debut. Även färgkombinationen svart och vitt samt svart och blått är stilar som går att välja bland och som även de hämtar inspiration från originalskon. Ytterligare en variant med vitt, silver och en färgstark swoosh kommer finnas tillgänglig.Spelare kan anpassa sina Superfly Heritage iD efter deras prestandabehov genom att välja från tre alternativ. De kan också utöka designen genom att lägga till ett nummer, upp till fem bokstäver eller en av de 16 nationella flaggorna.

Nike Mercurial Superfly Heritage iD kommer att finnas tillgänglig under en begränsad tid med start den 9 maj, exklusivt på nike.com/NIKEiD

sko2 sko3
sko4

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.