jmp 001 car show

I höst blir det premiär för Nordens första elbilsmässa, eCar Expo. I Göteborg den 11-13 och i Stockholm den 18-20 november kraftsamlar bil- och energiindustrin för att visa upp nutiden och framtiden för el- och hybridbilar i Sverige.
– Anslaget blir att elbilar är en lustfylld upplevelse, det går att kombinera miljövänlighet med lust, kraft och prestanda hos elbilar, och den framtiden börjar nu, förklarar Gunnar Dackevall, som är mässgeneral för e-Car Expo.

Så gott som alla biltillverkare har idag el- eller elhybridbilar i sitt program. Energibolagen slåss om att ligga långt fram med förnybar energi och att fylla Sverige med laddstolpar för elbilar. Transportindustrin hänger på, de ledande taxibolagen tar nya grepp med elbilar i flottan och även dataindustrin är starkt involverade i den innovativa utvecklingen av en ny infrastruktur för elbilar.

– Elbilsmässan blir branschens första stora publika kraftsamling för att visa upp hur framtiden ser ut redan idag. Det blir en spännande och lustfylld bilmässa med vrålstarka sportmodeller med elmotor, nya praktiska familjebilar och all den högteknologi och innovativa skaparkraft som omger den här framtidsbranschen, säger mässgeneralen Gunnar Dackevall.

Intresset att visa upp sig på elbilsmässan är stort från de stora bilföretagen och energibolagen. Man räknar även med ett stort intresse från besökarna, eftersom detta är första gången som bilköparen kan få en rejäl koll på marknaden på en och samma gång.

Mässan blir samtidigt en spännande framtidsmässa som ska visa hur elbilen kommer att förändra världen och våra beteenden. Arrangören vill visa att det blir en lustfylld upplevelse, även för bilentusiasterna.

e-Car Expo arrangeras i Nacka Strand, Stockholm, 18-20 november 2016.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.