lab

Hinderbanerace, liksom så kallade OCR (Obstace Races) har verkligen fått sig ett uppsving i vårt rike. En sport som bygger på att kunna springa, hoppa, klättra, lyfta, krypa och övervinna hinder. Den mentala styrkan sätts på prov precis som den fysiska.

Olika arrangörer (Toughest, Tough Viking, Superior Race mfl.) tävlar mer eller mindre mot varandra för att stoltsera med bästa möjliga tänkbara evenemang inom sporten. Det handlar helt enkelt om att ligga i framkant för att vara vassare än sina konkurrenter precis som med allt annat.

Toughest är en arrangör som förstått värdet i detta och har därför skapat nordens första hinderbanegym. Dom har valt att kalla det för ”The Lab” som med sina 600 kvm innehar 30 olika hinder i en unik miljö som tar träningsmöjligheterna till en ny nivå. Perfekt för att testa, träna och förbereda sig inför kommande race.

Väl på plats finns det blandade former av utföranden, allt ifrån introduktion i hinderbaneträning till mer avancerad teknikträning för den erfarne utövaren. Teambuilingsmöjligheter finns också med i utbudet hos The Lab som återfinns i Malmö och närmare bestämt på Vattenverksvägen 44.

En riktigt intressant idé som ligger rätt i tiden är Baws spontana tanke. Men är The Lab något att hänga i granen eller ej? En recension av nordens första hinderbanegym kommer du att kunna läsa inom kort.

För mer information: http://www.toughest.se/toughest-lab/

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here