snus

Hur tänker ni kring tobaksfritt snus? Det är ett relativt nytt koncept som har fått en stor skara följare. Nu har Nordic Snus lanserat ett trevligt tobaksfritt alternativ som de har valt att döpa till Nordic Spirit. Kanske för att de vill få den här minimalistiska naturkänslan som representerar den nordiska andan. Den här produkten har de tagit fram för dem som vill ha en långvarig smak som ger en snabb kick följt av en långvarig, stabil nikotinleverans. Portionspåsarna är vita och rinner mindre för att inte färga saliven som traditionellt snus vanligtvis gör annars. Det är helt enkelt en modern touch på det snus som många av oss känner igen.

När det kommer till snussmaker är allt väldigt individuellt och alla letar efter sin nya favorit. Vare sig du letar efter ett fruktigt snus eller klassiskt mint så har Nordic Spirit något som kan passa dig. Med smakerna Bergamot/Wildberry och Mint har du “The best of both worlds”, så att säga. Deras smaker kan beskrivas så här:

  • Nordic Spirit True White Bergamott/Wildberry ger dig en kombination av klassiska och moderna smaker samt hittar en balans som ger dig ett nytt och intressant tobaksfritt alternativ. Citrusen från bergamott paras perfekt med de söta undertonerna från vilda bär.
  • Nordic Spirit True White Mint placeras på kartan som en tobaksfri produkt med den starka smaken av kall mentol och söt pepparmint. En mintig smak som passar både den med ett sötsug och den som önskar något lite friskare. En perfekt smak för dagens snusare.

En annorlunda upplevelse

Det är lite nytänkande att göra ett tobaksfritt snus med en “renare” upplevelse, vilket Nordic Snus har gjort i denna nya tolkning av vad snus är, och kan, vara. Tänk att kunna göra det du håller kärt, alltså att snusa, men i en fräschare tappning. I vår allt mer hetsiga och stressiga livsstil har vi utvecklat behovet av en produkt som snabbt hjälper en att få den kick vi behöver för att fortsätta med våra dagliga aktiviteter. Kicken består i detta snus, men tobaken uteblir. Och det är tobaken som sägs innehålla hälsorisker. Behåll det bästa av två världar, alltså. Finns det en plats för Nordic Spirit i allas bakficka? Det tobaksfria snuset går att köpa på många olika butiker runt om i landet och online på snusbolaget.se.

Nordic Snus känner själva att detta snus passar lika bra på festen som på jobbet. Vad tycker du?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.