kimhigh

För drygt fem år sedan tog BAWS på sig kalsonger från Kim Denzler, och sedan den dagen har vi aldrig tittat bakåt. Ni som hängt med sedan starten vet att vi flertalet gånger har tipsat er om just Kim Denzler av den enkla anledningen att du förtjänar grymma kalsonger.

Kim Denzler designar stilrena och personliga underkläder. Genom en unik konstruktion och ett originellt färgspråk skapas en träffsäker kombination av elegans och lekfullhet. Perfekt för den moderna mannen som söker en högklassig produkt som ger utrymme för den egna individuella stilen.

Kalsongerna tillverkas i premiumkvalité. Vi snackar långfibrig bomull och dubbeltvinnad tråd. Vi förstår om du inte fattar, men det betyder att tyget blir både starkare och mjukare på samma gång. Detta ger dig en formfast kalsong som inte töjs ut. Med andra ord håller dina kalsonger formen hela dagen, varje dag.

Oavsett om du vill ha snygga kalsonger eller ge ditt paket en skön viloplats kan vi varmt rekommendera Kim Denzler. Det är skillnad på kalsonger och kalsonger. Visst, En Volvo 240 är forfarande en bil, men vill du inte hellre sitta i en Ferrari? Exakt.

BAWS har styrt upp 15 procent rabatt om du är sugen på att uppleva känslan vi pratar om. Spana in alla nya färgvarianter och klicka hem några par asap. Använd koden ”BAWS” när du gör din beställning. Du kan tacka oss senare.

KÖP KIM DENZLER HÄR

PS, Kim Denzlers nya kampanj är plåtad i NYC av fotografen @hardciderny, mäktigt!

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.