head

burkDet är lika bra att erkänna det. Man är alltid trött när man vaknar, oavsett om klockan ringer 06 på morgonen eller framåt lunch runt klockan 12. Många som behöver piggna till sveper två koppar kaffe, och de som inte gillar kaffe knäcker förmodligen någon form av energidryck.

I media har man de senaste åren kunnat läsa mycket om riskerna med just energidrycker. Det är dåligt för hjärtat och man bör inte dricka för många per dag. All denna oro beror på att många av alternativen på marknaden idag innehåller taurin, en tillsats som kan få ditt hjärta att slå i otakt, och det vill man ju inte riskera.

Därför blev vi på BAWS extremt taggade (energidrycks-missbrukare som vi är) när vi hittade 28 Black, en relativt ny energidryck på den svenska marknaden som INTE har taurin i sig. Men det stannar inte där, 28 Black är även helt fri från konstgjorda färg- och smakämnen och innehåller inget konserveringsmedel. Dessutom är den smaksatt av brasilianska Acaibär.

28 Black säger själva att deras produkt smakar annorlunda, för att den är just det, annorlunda alltså. Och det har dom rätt i. Efter att ha bytt ut Red Bull mot 28 Black senaste veckan kan vi konstatera att vi har en ny kung på tronen. Vi är pigga, den smakar himmelskt och känslan av att veta att vi inte får i oss något taurin eller andra konstgjorda tillsatser gör att vi slipper oroa oss (eller våra mammor).

28 Black finns även som sockerfri version, ACAI ZERO. Den är sötad med Stevia och innehåller inga kalorier, inget socker och inga farliga sötningsmedel. Annorlunda energidryck som sagt.

Baws rekommenderar dig att testa en 28 Black när du är trött, ska träna, gå på dejt eller what ever, och vi vågar nästan garantera att du aldrig mer köper någon annan energidryck. Vi har slutat helt med Red Bull och vi har även bytt ut flickvännernas Celsius mot Acai Zero. Endast det bästa är gott nog för Baws.

dryck

 

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here