Air-Jordan-4-Teal-2015-2

Imorgon är det sneakerhead-dagen, Lördag, det är helg, vårkänslor och då finns det ingenting bättre än att köpa skor som faktiskt snart kan börja användas.

Imorgon släpper ett flertal märken skor och det är som hela 2015 har varit, otroliga släpp, Jordan 4 ”Teals”, Jordan 20 ”Stealth”, Nike Lebron 12, Adidas, Converse och Etonic släpper också en ny sko denna helg.

I mitt tycke så är det väldigt bra släpp, men jag tycker att Jordan Brand borde dra ner lite på färger och kanske satsa mer på att faktiskt köra lite mer ”Remasterd” och släppa lite mer originalfärger, har alltid gillat Jordan 4, det är min absoluta favoritsko, men nu verkar det som att dom kommer kasta ut skon i massor av olika färger, kommer sluta med att den blir som Jordan 3an som dom släppte i så sjukligt många färger och till sist drog in produktionen på modellen, och det får ju inte hända med Jordan 4an.

Denna helg blir det nog inga sneakerinköp för mig, men snart är det Air Max-Day, Jordan släpper en laser 4a, Så det kommer nog bli en bra månad ändå!

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.