mex

Idag slår BAWS upp dörrarna för en ny kategori här på portalen, nämligen SNEAKERS. Vi har lyckats hitta den perfekta experten och vi börjar med att låta honom presentera sig själv för att ni ska förstå vem ni har att göra med:

 Mitt namn är Daniel, men inom sneakersverige/världen är jag mer igenkänd som ”Mexxiinnuce”. Jag är en såkallad sneakerhead, och jag kan väl säga att jag har fler sneakers än dom flesta. Jag känner folk som har mycket mycket mer än mig men känner också folk som har mycket mindre än mig.

Den största delen utav min fritid går ut på att söka info om kommande släpp, söka efter info om skor som släpptes innan intresset fanns hos mig och framför allt jaga dom skorna som man verkligen verkligen vill ha, och allt detta kommer jag dela med mig av till er. Jag kommer uppdatera er om nya släpp och en del historia bakom modeller, colorways och brands.

Jag ser fram emot att dela med mig det här till er då sneakerintresset har blivit så stort i Sverige, man ser Nike Air Force 1’s och Air Max överallt på alla typer utav människor och vid alla olika tillfällen.

Det min samling består mest utav är dock Nike / Air Jordan, så det mesta som kommer komma ifrån mig -om jag någon gång skulle lägga upp en bild på min veckas rotation eller min ”dagens-sneaker-bild” – så kommer det mest bestå utav dessa.

Jag är glad över att ha fått äran att få lyfta upp sneakerdelen här på BAWS, och jag lovar att ni inte kommer bli besvikna! Vi kör igång så fort som möjligt!

Jag vill självklart höra ert tycke om vad det borde skrivas om, vad ni vill läsa eller vad ni vill se! Så antingen kommenterar ni här på sidan eller skickar ett mail till [email protected] så kämpar jag för din åsikt!

Och vill ni följa mig, vad jag har på mig, vad jag köper och är på jakt efter så följ min instagram @mexxiinnuce så kommer ni se ”onfeet”bilder och massa annat sneakerrelaterat!

mexi

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here