pep1

Nyligen lanserade Pepsodent världens första tandkräm för män. Tandkrämen är särskilt framtagen för att klara av alla tänkbara påfrestningar som tänder i en mans mun kan råka ut för. Därtill ger den vitare tänder efter bara en (1) borstning. 

Tandkrämen, som Pepsodent valt att kalla White Now Men, är framtagen för att passa män. Med det menas att de har tagit hänsyn till vad vi grabbar generellt stoppar i munnen (i större utsträckning än kvinnor) dvs nikotin, rött kött, svart kaffe och så vidare, ni fattar. Manliga grejer.

Utöver anpassningen till män är tandkrämen helt unik eftersom den ger vitare tänder efter bara en enda borstning. Tänderna får en omedelbar vit nyans genom en nanotunn och doftfri hinna över emaljen som gör tänderna och leendet vitare. Samtidigt rengör den nya tandkrämen metodiskt på djupet vid varje borstning och gör tänderna naturligt vita över tid. Till skillnad från alla ”mirakelkurer” och ”blekningssensationer” på nätet är White Now Men helt ofarligt för både tänder och tandkött

”Många män vill gärna ha vitare tänder men steget till att göra en blekning eller beställa något från nätet är för stort. Att däremot bara byta tandkräm är något man lätt kan tänka sig göra för att bättra på självkänslan och våga le mer” – Säger Karim Walldén PR-ansvarig på Pepsodent i Sverige.

BAWS har nu borstat sina gaddar med White Now Men i drygt en vecka och är otroligt imponerade. Vi har kanske inget Brad Pitt-leende ännu, men tänderna har faktiskt blivit lite vitare, plus att det känns manligt att borsta med en mörk laserblå färg i munnen. Addera ”din flickvän får inte röra den” på checklistan och du har alla argument du behöver för att genast springa till din livsmedelsbutik och köpa en tub.

Pris: Mellan 30-40 kr beroende på butik.

Borsta tänderna like a Baws, not like a woman.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here