gopt

Sommarsäsongen är i full gång och nu släpper GoPro tre nya efterlängtade prylar för sommaren. Det har aldrig varit lättare att vara en äventyrare!

Alla tre tillbehör är extremt tåliga och anpassade för att kunna utstå i princip vad som helst. Allt för att man ska kunna hitta ännu fler äventyrliga sätt att njuta av sommaren.

go

Pro-fäste för cykelstyre
Anpassat för alla seriösa cyklister och mountainbikers, lanserar GoPro detta kompakta fäste i aluminium, ännu rörligare än innan. Fästet är helt roterbart vilket gör att man kan filma och fota ur fler vinklar än med något annat fäste. Fästet fungerar på i princip vilken cylinder som helst som mäter mellan 22,2 och 35 mm i diameter.
Pris: 689 kr

sadel

Pro-sadelfäste
Denna uppgraderade aluminiumkonstruktion är fjäderlätt samtidigt som den håller extremt hög prestanda, helt anpassat för cykeläventyr. Den slimmade designen passar perfekt på underdelen av sadeln och ger ett utmärkt ”bakåt-filmande-perspektiv”
Pris: 469 kr

ygg

Ryggsäck/seeker
Äntligen är den perfekta ryggsäcken att ha med sig när man filmar med GoPro här! Den är både vattenresistent och är gjord i lättviktsmaterial och samtidigt har den smarta fack och remmar vilket gör det superenkelt att hålla koll på utrustningen. Ryggsäcken levereras med tre olika mobila fästen: en bröstsele, en axelsele och ett 3-vägsfäste, allt för att man inte ska missa en sekund äventyret.
Pris: 1 899 kr

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.