saser

Eriks Såser lanserar två nya varianter med recept av den kände stjärnkocken Erik Lallerstedt: Bearnaise Rosé och Mango Chili.

Det här är början på en helt ny grillserie med inspiration från Brasilien och den Karibiska övärlden, och såserna är både exotiska och kryddiga.

Serien med de nya såserna innehåller fyra varianter, varav två släpps nu och de resterande två senare i vår. Alla fyra såser kommer, passande nog, att finnas i hyllorna under sommarens fotbolls-VM i Brasilien.

Baws har fått möjligheten att testa både Bearnaise Rosé och Mango Chili, och som väntat var de precis lika goda som vi trodde.

Bearnaise Rosé
En krämig och lätt tomatiserad bearnaise kryddad med rosépeppar. Såsens rika smaker och dofter gifter sig perfekt till alla typer av kött men även till fisk och särskilt grillad lax.

Mango Chili 
Den perfekta kombinationen av hetta och fruktig sötma, mango och chili. En touch av ingefära hjälper dessutom till att bryta av på ett perfekt sätt. Smakerna är helt klart karibiska. Mango Chilin är en riktig allroundsås som passar utmärkt till allt som behöver lite fruktigt ”sting”. Testa till grillad kyckling, skaldjur eller grillad fisk så förstår du hur Erik tänkt.

”Jag är väldigt stolt över våra två nya smaker. Smaker som är Brasilien och Karibien för mig i såsform. Hoppas ni kommer gilla dem lika mycket som jag”, säger Erik Lallerstedt, en av Sveriges mest kända kockar.

Samtliga av Eriks Såsers produkter tillverkas i Sverige och huvudråvaran, rapsolja, kommer till 100 % från utvalda svenska gårdar.

Baws säger: Erik Lallerstedt gör världen till en bättre plats. Såserna är nästintill himmelska och vi tänker aldrig äta kött eller kyckling utan dessa såser framöver. Alla som läser det här borde testa, ni kommer älska dem. Bearnaise like a baws.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.