New-Generation-i30_Exterior-(10)

Hyundais i30 tar sig ann ett generationsskifte som visar vilket superår 2017 blir. Speciellt för den som gillar design och underhållning.

I nya i30:n kan du vara din egen DJ och ladda mobilen med trådlös laddare som en riktig chef. För den som vill segla säkert på vägarna och göra allt detta är Hyundais nya modell ett måste.

Bilen kommer med funktionerna Apple CarPlay och Andrid Auto, så att du alltid kan dunka din favoritmusik. Detta med ett grymt bra ljudsystem, i en bil vars interiör lätt kan liknas med en mycket mysig rymdfärja. Med panoramaglastak.

Lika högteknologisk som en rymdfärja är den också. Nästan. Bilen kommer med säkerhetsfunktioner som autobroms med kollisionsvarning, adaptiv farthållning, filhållningsassistans, dödavinkelvarning och helljusautomatik.

Hyundai har inte snålat med designen för nya i30:n. Den är både sportig, samtida och diskret. En bil för alla helt enkelt. Nya generationen i30 stoltserar med ”Cascading Grille” som blir ett nytt återkommande designelement för alla framtida Hyundai-bilar.

Man kan välja mellan två nya turboladdade bensinmotorer. En trecylindrig 1.0T-GDI på 120 hästkrafter eller en fyrcylindrig 1.4-GDI på 140 hästar.
Föredrar man diesel kan man välja mellan 1.6-liters turbo på 110 eller 133 hästar.

Koldioxidutsläppen ligger på imponerande 89 g/km.

Hyundai charmar sina europeiska kunder med snygg design och körglädje i en högteknologisk kärra.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.