jaghigh

Jaguar har visat ett första smakprov på sin attraktiva nya XF Sportbrake på Wimbledons ikoniska centercourt.

Med mindre än 70 dagar kvar till 2017 års Wimbledonmästerskap fick det vältrimmade underlaget i All England Lawn Tennis Club tjäna som målarduk för en skiss av den dynamiska kombin i stor skala. Jaguars designchef Ian Callum såg på medan banskötarna förvandlade spelplanens berömda vita linjer under överinseende av Neil Stubley, högste ansvarige för anläggningens banor.

Ian Callum sade:Med XF Sportbrake har vi skapat en silhuett som sveper bakåt, nästan in i horisonten, och verkligen ger bilen en känsla av fart och sportighet. Den kommer att tillföra funktionalitet på nya nivåer utan att offra den dynamiska design och de smidiga köregenskaper som våra kunder förväntar sig.”

Neil Stubley sade: ”Ian och jag kommer från väldigt olika yrken, men rollerna som högste ansvarige för Wimbledons banor och designchef på Jaguar har en sak gemensamt – vår hängivenhet för att åstadkomma exakta linjer. Om vi misslyckas med en enda linje så kommer hela världen att se det. Därför är det mycket viktigt med 100 % precision i varje linje som vi drar.”

XF Sportbrake kommer att göra den prisbelönta XF sportsedanen sällskap i Jaguars modellprogram när den presenteras till sommaren.

Jaguar är officiell bilpartner för Wimbledonmästerskapen 2017, som pågår från måndag den 3 juli till söndag den 16 juli.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.