nike

Den här sommaren möts 24 länder i Frankrike, alla med samma mål – att bli krönta till Europas bästa fotbollslag. Vem som tar hem segern beror förstås på lagets gemensamma förmåga att samarbeta men också på hur väl de individuella spelarna från varje nation kan briljera. 

För fyra spelare som representerar fyra olika nationer ligger ansvaret tungt. Belgiens Eden Hazard, Spaniens Gerad Piqué, Frankrikes Blaise Matuidi och Englands Daniel Sturridge kommer alla från olika länder men de drivs alla av samma passion till sporten. Precis som alla Nike F.C medlemmar så spelar de inte bara fotboll – de lever fotboll.

”Fotboll är mitt liv idag och har varit det sedan jag var fem år gammal”, säger Matuidi. ”Det är så det alltid har varit, en boll mellan mina fötter. Jag skulle säga att det är mer än en passion. Jag är stolt över att vara en professionell fotbollsspelare. Det är inte jobbet som inspirerar mig – det är känslan jag får av att spela fotboll.”

Samma känsla infinner sig även utanför planen för spelarna som bär den nya Nike F. C kollektionen. För första gången innehåller kollektionen fyra skomodeller som speglar Nikes fyra fotbollsmodeller: Mercurial, Magista, Hypervenom och Tiempo.

Läs hela storyn HÄR

Nike Free Hypervenom 2
Nike Free Hypervenom 2
Nike Air Footscape Magista
Nike Air Footscape Magista
Nike Free Mercurial Superfly
Nike Free Mercurial Superfly
Nike Tiempo Vetta
Nike Tiempo Vetta

 

Nu kommer Hazard, Matuidi, Sturridge och Piqué kunna bära sin favoritmodell både på och utanför planen. Den modell och spelare som kommer dominera mästerskapet i sommar återstår att se.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.