samsung

Nu offentliggör Samsung en helt ny serie ljudprodukter anpassade för smartphones och tablets. Serien heter Level och omfattar tre olika hörlursmodeller samt en Blåtands-högtalare. Samtliga produkter kommer att finnas i svenska butiker från mitten av maj.

Level Over – Blåtands-hörlur med touchfunktion på kåporna
Denna modell erbjuder inte bara ett djupare, mer naturligt ljud utan också en ergonomisk design med bekväm passform. Hörluren Level Over har även försetts med brusreducering, touchfunktion på kåporna för volymjustering och låtval, samt trådlös överföring via Bluetooth eller parning via nfc. Via appen Samsung Level är (Google Play/Samsung Apps) det möjligt att anpassa EQ, välja ljudeffekter och optimera ljudet beroende på det du lyssnar på. Rekommenderat butikspris 3 100 kronor.

Level On – bekvämt ljud på språng
Level On är en kompakt hörlur i mittsegmentet som erbjuder hög komfort och en omslutande ljudupplevelse. Den ger ett naturligt och klart ljud. Rekommenderat butikspris 1 700 kronor.

Level In – in-ear med trevägshögtalare
In-ear-hörluren Level In passar de flesta tillfällen med sin kraftfulla trevägshögtalare som ger ett rikt ljud från låga till höga frekvenser. Rekommenderat butikspris 1 300 kronor.

Level Box – trådlös högtalare med NFC-parning
Level Box är en kompakt och robust Bluetooth-högtalare i metall. Med en stor inbyggd stereohögtalare samt brus- och ekoreducering ger den ett högkvalitativt ljud Har du en tablet eller smartphone med NFC ansluter du enkelt till Bluetooth. Det uppladdningsbara batteriet gör att du kan lyssna på din favoritmusik i upp till 15 timmar. Förutom att lyssna på musik kan du även använda enheten som en hub när du medverkar i ett konferenssamtal. Rekommenderat butikspris 1 600 kronor.

Se mer på www.samsung.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.