BAGERI

BAWS älskar tjänster som underlättar en stressig vardag men som samtidigt erbjuder en lyx alla har råd med.

Tänk dig att vakna upp en skön lördagsmorgon, solen tittar generat fram genom gardinerna som är trassligt fördragna samtidigt som fåglarna kvittrar på din favoritmelodi. Än så länge låter det här som en drömstart på en lördagsmorgon. Men hör och häpna, det slutar inte här!

Nu har vi fått nys om en nystartad e-handel vid namn Bagerikassen. Tjänsten går ut på att de levererar nybakat ekologiskt surdegsbröd fram till dörrhandtaget varje lördagsmorgon. Det här är ju lyx på en helt ny nivå. Samtidigt som matkassarna har staplats ovanpå varandra som tetris i några år, så har man alltså börjat komma med nya tjänster som erbjuder hemleverans. Tajmingen för det här känns spot-on och vem vill inte sticka ut handen från dörren och plocka in en kasse fylld av nybakade surdegsfrallor.

Just nu har företaget säte inom Uppsala men vi på BAWS längtar till dagen Bagerikassen expanderar till Stockholm.

Läs mer om konceptet på www.bagerikassen.se

 

3 KOMMENTARER

  1. Har nog varit en av de största skillnaderna i mina helgmorgonar på senaste tiden, att vakna upp till rykande färskt bröd rakt framför näsan är en känsla jag bara kunde uppleva genom att springa till Hemköp för att få tag i de oftast mediokra bröden dom erbjuder på morgonen. Om dom expanderar till ett aktiebolag kanske man borde investera..

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here