beta

Våren 2015 lanseras ett helt nytt varumärke av supermodellen Mathias Bergh.
 Your Place in The Sun, eller YPITS kommer till en början att säljas exklusivt på NK i Stockholm och Göteborg.

Mathias har de senaste nio åren jobbat heltid som modell och har medverkat i flertalet stora kampanjer för Tom Ford, Prada, H&M och Gucci för att nämna några.
Av naturliga skäl har Mathias rest en hel del de senaste åren och på så sätt lärt sig att känna sig som hemma över hela världen. Tanken med YPITS är att man likaväl ska kunna identifiera sig med en plats som med ett varumärke när man skapar sin personliga stil. Trenden med svart och vitt samt starka grafiska prints är något som Mathias alltid gillat.

Tröjorna har motiv i textform. Olika geografiska platser snyggt printat i svart och vitt; allt från världsmetropoler till lokala kvarter och adresser till olika platser han gillar, t.ex. Paris, New York, Tribeca, Hoxton, Kreuzberg.

Mathias har teamat upp med vänner som han lärt känna under åren som modell. Målet är att kombinera modellandet med att marknadsföra och sälja YPITS. Tanken är att man ska etablera YPITS i väl utvalda butiker och med exklusiva samarbetspartners även internationellt.

”Jag har jobbat som modell i 9 år och ser fram emot att göra ytterligare något kreativt på sidan av mitt modellande. Din favoritplats definierar dig som person och det tycker jag är spännande. YPITS ska kännas opretentiöst men exklusivt”.

Priser:
Sweat: 900 kr
T-shirt: 500 kr
Keps: 350 kr

YPITS MATHIAS BERGH

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.