skod

Skoda fortsätter att öka starkt i Sverige och sålde 16 199 bilar under 2016 – trots att året inte innehöll några nya modellanseringar. Nu kommer 2017 med helt nya KODIAQ, uppdaterade OCTAVIA och nya showroom över hela Sverige för det mest intensiva SKODA-året någonsin.

– Vi fortsätter att öka och växer helt enligt våra mål. Nu storsatsar vi inför 2017 och lanserar bland annat den smartaste SUV:en någonsin – nya KODIAQ, säger Anders Bergman, märkeschef på Skoda Sverige. 

För tredje året i rad sålde SKODA över en miljon bilar globalt och med 16 199 sålda bilar i Sverige är SKODA landets åttonde största bilföretag med en marknadsandel om 4,35 procent. Trots att 2016 var ett år utan nya modellanseringar växte man starkt enligt plan och till 2017 är målet att öka med ytterligare 1 000 sålda bilar till över 17 000. 2017 blir också ett av de mest intensiva åren någonsin för SKODA. Den redan hyllade suven KODIAQ lanseras på bred front samtidigt som storsäljarna OCTAVIA, OCTAVIA SCOUT och OCTAVIA RS uppdateras med ny design och ännu mer smart teknik. Under slutet av 2017 kommer också en helt ny YETI – en mindre SUV – att lanseras.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.