devinhifh

Mannen som gett bemärkelsen 4:20 ett ansikte släppte 15 oktober nya plattan One For The Road, och gillar man Devins långsamma rap om weed, öl och tjejer så kommer ni älska denna skivan också.

Devin-the-dude-one-for-the-roadMed 8 soloalbum och 3 album i två olika konstellationer är Devin The Dude en rappare som varit med i gamet länge (första skivan släpptes 94). Hans texter handlar till 99% om att röka gräs, dricka öl och kvinnor. Perfekt musik för sena efterfester eller dagar då man vill vara lite mer laid back och chilla.

Nya skivan One For The Road är inga undantag och man får exakt det man vill ha när man lyssnar på Devin. Lite sång-rap över långsamma beats med själen och hjärtat på rätt plats. Många kanske inte känner till The Dude så bra men det är b.la han som kör refrängen till Dr. Dre’s klassiker Fuck You från skivan 2001, som jag vet att många där ute lyssnat flitigt på.

Jag har själv sett Devin live 2 gånger, och det är sällan man ser en så glad och genuint duktig artist som har så mycket kärlek till sina fans. Man står med ett leende hela tiden, och det är även den känslan Devin alltid lyckas fånga även på sina album.

Devin The Dude är även med i Stoner-komedin Highway 420, som inte behöver någon större beskrivning.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.