guardin

– Chris Pine (Star Trek, Jack Ryan: Shadow Recruit) har skrivit på för uppföljaren till Horrible Bosses! Från början suktade man efter geniet Christoph Waltz (Inglorious Basterds), och hoppades att denne skulle spela Pines karaktärs far, men det blev tyvärr inte verklighet. Förutom förra filmens huvudkaraktärer har även Jamie Foxx en roll. Filmen står för premiär den 26:e november 2014.

– Marvel lägger en hel del krut på den kommande filmen om Ant-Man (2015). Rykten säger att Joseph Gordon-Levitt och Paul Rudd är aktuella att porträttera Ant-Man, mannen som kan tala med insekter.

– När jag var liten var ”mikrobilar” (Hot Wheels) något av det ballaste som fanns. Nu i dagarna blev det klart att den kommande filmen om dessa små leksaksbilar kommer att regisseras av Simon Crane (inblandad ibland annat World War Z).

– I augusti nästa år kommer Guardians of the Galaxy att gå upp på biodukarna. Ännu en mastodontrulle med superhjältar kanske ni tänker, och det är precis vad det kommer att vara, dock med en liten twist. En av karaktärerna är en tvättbjörn vars röst görs av Bradley Cooper. I Access Hollywood gav Chris Pratt (spelar Peter Quill i filmen) ett litet försvarstal och försökte lugna alla skeptiker (som inte läst serierna):  ”[Rocket Raccoon has been] tortured his whole life and no one else likes him, so he’s lonely and he’s angry and it’s like, [there are] all these elements [to the character],”

Ni hittar hela intervjun här: LÄNK

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.