panda2

Den sjätte september släpps boken Pandornas Dal – en barnbok för vuxna om etik, moral, aktivism och klimatförändringar.

I boken följer vi pandan albert Nader – en av frigörelseorganisationen FDP:s skickligaste agenter och hans kamp för pandokrati och en egen stat. Vägen dit går genom bankkupper och tvivelaktiga ekonomiska transaktioner. Fienden finns emellertid överallt, även inom den egna gruppen. FDP stöter på dubbelspel, motgångar och mänsklighetens försök att stoppa dem. Albert och hans kollegor jagas av nitiska poliser, österrikiska jägmästare, utsvultna hundar och blodtörstiga babenbergare.

Pandornas dal är inte bara en medryckande historia om Alberts och FDP:s ansträngningar och umbäranden. Det är även en bok som belyser några av samtidens viktigaste frågor som global uppvärmning, hållbarhet och etik.

Pandornas Dal är skriven av Eric Ericson och Susanna Wallstén som tidigare skrivit Mannen i Damaskus (2017) om nazisten och krigsförbrytaren Alois Brunner. Eric är känd av en bred publik för sina böcker Brev till Samhället och Brev till utlandet. Susanna har tidigare skrivit ett flertal böcker under pseudonymen Lili von Wallenstein.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.