panos

Badmodedesignern Panos som har satt många trender inom badmode firar nu 30 år och lanserar i samband med det en ny innovativ badbyxa som kommer att förändra mäns liv.

Panos har under de senaste 30 åren utmanat och utvecklat branschen och besitter en enorm kunskap om strand- och badmode. Meanders design har vuxit fram ur ett verkligt problem som Panos själv och många med honom upplever.

Under de senaste 15 åren har Panos samlat inspiration för att kunna ta badmodet till nästa nivå. De senaste fem åren har han arbetat med Meander för att ta fram en produkt med bekväm passform, full rörlighet och möjlighet till jämn solbränna för alla män, något som saknats på marknaden.

Meanders funktion är inte bara något som kommer att revolutionera badmodet utan det kommer också revolutionera modet inom sport och idrott. I framtiden kommer fotbollss- horts inspireras av de funktioner som Meander har. Redan idag rullar många världsberöm- da fortbollspelare upp de långa shortsen för att få bekvämare passform, mer rörlighet, sol på låren och en snyggare silhuett.

I och med Meander sätts Sverige på världskartan och tar badmodet till en helt ny nivå. Vem hade kunnat tro att Sverige skulle sätta trenderna för världens badmode? Meander är en revolutionerande världsnyhet som sätter fingret på många av de problem som män upplever på stranden idag.

– Meander är en revolution som innebär frihet för mannen att själv reglera badbyxans passform så att den passar för både vältränade lår och de som vill undvika zebraränder. För vem vill gå runt med olika nyanser på sin lår?, säger Panos Papadopoulos

Utan att byta byxa, kan mannen öppna upp sidorna på Meander med en väl dold dragkedja. Tyget rullas upp, fästes smidigt fram och bak med tryckknappar och blir en elegant kortare brief. Genom att öppna upp dragkedjorna får du dessutom utmärkt rörlighet för strand- och vattensport. Ett snabbtorkande material och den anatomiskt utformade innerbyxan ger en säker och bekväm passform för bästa känsla.

– Med Meander behöver vi män inte längre välja utan vi får det bästa av två världar, en snygg design och praktisk funktion som ger oss möjlighet till full rörlighet, komfort och bränna utan ränder på låren, säger Panos Papadopoulos

Att produkten skulle heta Meander var en självklarhet för Panos då namnet är ett historiskt mönster från antikens Grekland som står för ett öppet sinne och nya idéer. Meander är Panos hyllning till sitt grekiska arv och till alla män. Genom sin unika design och innovativa funktioner skapar Meander ett nytt kapitel i modehistorien och trenderna inom badmode kommer att sättas i Sverige i många år framöver.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.