Sortenmotiv_OFB
Det här året får Stockholm Beer and Whiskey Festival i Nacka ett nytt spännande tillskott då Paulaner bestämt sig för att skapa en autentisk Oktoberfest för mässbesökarna. Ett stort tält kommer att ställas upp mellan mässlokalerna där det kommer att bjudas på livlig livemusik, tyska delikatesser och Paulaners äkta Oktoberfestöl. 

Paulaners guldgula Oktoberfestöl är en årstidsspecialitet som bryggs endast under perioden för den mest kända ölfestivalen i världen, där man varje år serverar över 6 miljoner liter öl. Paulaner är ett av sex utvalda bryggerier som tack vare sin långa tradition och med sitt ursprung i München har den exklusiva tillåtelsen att serveras i öltälten under festivalen och kallas för en äkta Oktoberfestöl. Den karakteristiska smaken kommer från det genuina hantverket hos Paulaners bryggmästare och idag serveras ölen i över 60 länder samtidigt som den återkommer varje år som en av Tysklands mest älskade brygder. 

Det här är första gången som Paulaner anordnar en Oktoberfest på Stockholm Beer and Whiskey Festival som går av stapeln mellan den 24 – 26 september samt mellan den 1 – 3 oktober på NackaStrandsMässan. Alla som besöker mässan är välkomna till Paulaners Oktoberfest och det kommer inte att vara möjligt att boka platser. Förra året besökte 31 700 personer den årliga mässan som bjuder på inspiration och smakprov på öl, cider, whiskey, calvados och grappa från hela världen.

Läs mer och köp biljetter till Stockholm Beer and Whiskey Festival här.

Adress
Nackastrandsmässan, Nacka Strand, Stockholm. Augustendalstoget 6

Öppettider första helgen
Torsdagen den 24/9: 14-23
Fredagen den 25/9: 14-24
Lördagen den 26/9: 11-24

Öppettider andra helgen

Torsdagen den 1/10: 14-23
Fredagen den 2/10: 14-24
Lördagen den 3/10: 11-24

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.