paypal-earnings

PayPal tillkännager idag sitt samarbete med det digitala modehuset Ivyrevel. Med sin avancerade betalningsplattform kommer PayPal att stödja modehusets globala lansering. Ivyrevel sätter en helt ny agenda när det gäller digital innovation, designprocess och kundupplevelse. 

”Vi är stolta över vår helt digitala modeapproach och att vi spränger gränser för att skapa nytt mode genom att smälta samman kreativitet med teknologisk innovation. PayPal passar perfekt in i den ekvationen”, säger Dejan Subosic, en av grundarna av Ivyrevel.

PayPal kommer att stötta Ivyrevel på en global nivå med sin innovativa betalningsplattform – ett mycket viktigt område för modeaktörer som sätter kunderna i fokus. Ivyrevel kommer att kunna dra nytta av det senaste och bästa av PayPals teknologi.

Innovation är själva grunden för Ivyrevel. Modehuset kommer att omskapa den kreativa processen – modeindustrins gamla gränser ska överskridas genom experiment inom de fält där kreativiteten hos människor kan förstärkas av den förmåga, kreativitet och kunnande som kan skapas av maskiner.

”Teknologi som källa till kreativt uttryck inom mode driver oss. Vi kommer att lära oss mycket om kreativitetsutveckling genom att slå samman de här två världarna”, säger Dejan Subosic.

Ivyrevel grundar nu sitt eget Fashion Tech Lab i Stockholm där man förutsättningslöst och utan begränsningar kommer att experimentera med framtiden för mode. Maskininlärning som en del av den kreativa processen, interaktiva tyger, wearable tech, distribution, kundupplevelse: Fashion Tech Lab kommer att säkerställa att Ivyrevel fortsätter att komma med nya idéer och ligga främst inom mode även i framtiden.

”PayPal har varit en digital pionjär sedan 1998, och vi är stolta över att stötta nyskapande initiativ som Ivyrevel-projektet. Kundernas upplevelse är viktigast för oss och ligger till grund för det vi gör, och vi tror att innovativ, smidig och säker betalning är en nyckelkomponent inom modebranschen”, säger Mårten Barkman, VD för PayPal i Skandinavien.

Ivyrevel är stolt över stödet från sina globala partner. H&M är investerare och stöttar inom produktion och med strategisk rådgivning. PayPal är partner och rådgivare inom betalning och distribution.

Lanseringen sker 7 april 2016 och Ivyrevel finns exklusivt på www.ivyrevel.com.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.