p

Ta dig till någon av världens vackraste platser vid solens upp- och nedgång, slutför utmaningen, och få chansen att välja fritt i Peak Performance virtuella pop up-butik.

Kampanjen #catchmagichour gör det möjligt för äventyrare, löpare och upptäckare att vinna delar ur Peak Performance vår- och sommarkollektion genom att lokalisera de virtuella butikerna vid rätt tidpunkt, slutföra utmaningen och dela upplevelsen på Instagram. Butikerna anpassar sitt utbud efter väderleken på plats och har endast öppet vid solens upp- och nedgång.

För de konsumenter som inte kan besöka någon av de virtuella pop up-butikerna, är det möjligt att påverka vart den sista butiken ska öppna. För att delta i tävlingen behöver man filma eller fotografera sin favoritplats och dela den på Instagram, inlägget ska märkas med en geotag och två hashtags: #catchmagichour och #mystore. Vinnaren får varsitt komplett set från Peak Performance anpassad efter väderleken, och får dessutom sin virtuella butik inkluderad i kampanjen. Samtliga inlägg publiceras på catchmagichour.com.

– Med catchmagichour vill vi uppmanna till ett liv fyllt av träning och äventyr. Att säkra tid för att rensa tankar, tänja på gränser och anta nya utmaningar. Det kan vara en hård löprunda under lunchen, några bollar på driving ranchen efter jobbet eller att ta cykeln istället för bilen. Allt som triggar, ger ny energi och skapar balans. Vi har öppnat virtuella butiker runt om i Europa för att uppmana människor att aktivera sig och vi hoppas att så många som möjligt antar utmaningen, säger Jeanette Francke, Marknadsdirektör på Peak Performance.

För mer information om kampanjen besök catchmagichour.com. Där hittar du butikernas position, avståndet dit, öppettider, utbud samt lagersaldo. Kampanjperiod är 14 april till 9 maj.

p1 +2

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here