peak

Idag öppnar Peak Performance en ny konceptbutik på Götgatan. Butiken illustrerar spjutspetsen i varumärkets ompositionering med 35 kvadratmeters labbyta och ett helt nytt butikskoncept där varumärkets bästa produkter lyfts fram. Den nya konceptet är dynamiskt och modernt vilket markerar Peak Performance steg in i det urbana miljön.

Det nya butikskonceptet är dynamiskt och modernt vilket markerar Peak Performance ompositionering och steget in i den urban miljön. Delar av inspirationen är hämtad från klubbvärlden.  En två meter lång nollställningssluss välkomnar besökare till butiken och ljudanläggningen är tillräcklig för att driva just en mindre klubb. Alla praktiska detaljer som larmbågar, kassa och förvaring för påsar är integrerat i butiksinteriören och i provrummen finns en separat luftkonditionering som gör det lite svalare vid provning.

Skaparen av konceptet, är Joaquim De Abreu, Concept Manager på Peak Performance. Hans målsättning har varit att skapa en yta som speglar produkterna och framförallt livsstilen Peak Performance står för. Snabb, dynamisk och modern.

– Peak Performance arbetar med upplevelser och skapar produkter i innovativa material. Jag ville bygga en plats som återspeglar det och som är intressant att vara i. En plats som är föränderlig och får dig att längta tillbaka. Materialvalen har varit viktiga och vi har använt allt från sten och trä till gummi och glas. Allt i olika toner av grått som är vilsamt för ögat men som gör att produkten poppar, säger Joaquim De Abreu Concept Manager.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.