pk

Kollektionen som ska fira Peak Performances födelsedag är helt skapad för att användas lager på lager, oavsett om det rör sig om vardagsplagg eller underställ tänkta att användas högst upp i skidbacken.

Mötet mellan hyperteknisk design och vardagsplagg blir tydligast i jackan “Milan”, en futuristisk tolkning av en bomberjacka med isoleringstekniken Aerogel, utvecklad av NASA. Jackan är också tillverkad i Gore-Tex med armpartier i merinoull och glansig nylon som ska blockera vinden.

– Den urbana livsstilen där vi ständigt är på språng kräver plagg som klarar av övergången mellan alla olika destinationer. Att designa med det som utgångspunkt resulterar i ett mer hållbart sätt att se på mode och design – där plaggen fungerar för alla tillfällen utan att man behöva kompromissa med vare sig funktion eller stil säger Sofia Gromark Norinder, chefsdesigner för märkets Urban-linje.

Priserna varierar mellan 800-10 000 kronor och kollektionen kommer finnas tillgänglig online och i butik från och med den 1 november 2016.

mm

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.