petter

Den 1 september slås portarna upp till Stockholms bästa livescen när Boney M och Liz Mitchell drar igång underhållningshösten på Viking Cinderella. I nattklubben Étage kommer toppartister som Takida, Loreen och Titiyo att uppträda på helgerna under årets sista månader. Hiphoplegendaren Petter gör dessutom sin första spelning ombord någonsin. Övriga veckodagar borgar bland annat Sthlm Node Concept, Wizex och Robert Wells för att det kommer att svänga ordentligt på Östersjön i höst.

Viking Cinderellas artistlista för hösten är fullspäckad med svenska och internationella toppartister varav många stått på scenen i Étage tidigare, medan andra tar över nattklubben för första gången. Bland stjärnorna märks exempelvis rockgruppen Takida, popikonen Loreen och souldrottningen Titiyo. Även artister som Andreas Johnson, Brolle och Ison & Fille förväntas locka mängder av helgkryssare.

– Alla artister och band är handplockade av oss för att hålla den höga nivå som vår publik i Étage förväntar sig. Exempelvis är Takida-kryssningen faktiskt redan fullbokad. Det finns många spelningar i höst som man bara inte får missa, men personligen ser jag lite extra mycket fram emot att för första gången kunna välkomna hiphoplegendaren Petter ombord den 24 september, säger Gordan Schmidt, linjechef Viking Cinderella.

När hösten så småningom börjar gå över mot vinter är det fler än en stjärna som kommer att dra på sig tomteluvan för att dela ut musikaliska julklappar till Cinderellas livepublik. Från och med den 21 november turas Wizex Jul, Jingle Wells med folkkära Robert Wells i spetsen samt Sthlm Node Xmas Party om att sätta den rätta stämningen ombord. När julskinkan sedan är uppäten avrundas 2016 stilenligt med hjälp av schlagerveteranen Jan Johansen, som kommer att räkna in det nya året med besked.

Höstens bästa livekryssningar finns nu till försäljning här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.