petter

Läs Petters egna ord här nedan.

 

Så kom vi till den här sorgliga dagen… Vaknade av att jag hade ett missat samtal inatt. Från äldervården. Panik! Försvarsmekanismer och sköldar upp. Jag hade så svårt att hantera det. Att sen gå in i ett rum där en människa ligger död är ännu svårare. Minns när jag sa hej då till Christian Falk, han var fortfarande varm när jag kysste hans panna men det gjorde så ont. Nu är det det är obeskrivligt och smärtsamt när det är min egen mamma. Mitt allt. Hon är blek, kall men väldigt väldigt vacker. Sen rullar vi in min pappa i en rullstol då de bor tillsammans. Pappa har rödsprängda ögon och det syns tydligt att han är förtvivlad. Han fullt medveten om vad som sker. Min mamma har varit nere för räkning många gånger men hon har alltid ställt sig upp, vägrat ge upp. I natt orkade hon inte längre. Att se min pappa gråtandes, krampaktigt försöka dra till sig henne via sänggaveln bara för att komma nära henne när hon ligger där är det mest smärtsamma och vackraste jag sett. Hans kvinna (vår mamma) är nu död och de har levt i symbios med varandra över 50 år. Hennes aska ville hon att vi skulle sprida bakom två sjöbodar på Sydkoster. Där var det tydligen intima en gång i tiden och min mamma har pratat mycket om just de två sjöbodarna i Långvik. Jag kan hur som helst fortfarande inte ta in det här. Mamma älskade mig verkligen som jag är, på alla sätt och vad jag än gjorde var det fantastiskt. Målade jag en tavla så skulle den hänga på moderna museet, de som inte höll med om det var dumma i huvudet. Hon höll min rygg i alla väder. Mitt allt! Jag har gråtit massor idag och det fortsätter, men när det verkligen går upp för mig! Den totala paniken. Shit! Jag kysste adjö till min mamma på panna, den var iskall till skillnad från Christian Falks. Men hon var vacker där vid sängen och för mig är hon alltid den varmaste finaste. Jag är väldigt glad att du hann träffa min nyfödda son och fick hålla honom. Att se dig där idag var som att all tecken på ålder hade försvunnit och att du äntligen fick ro att vila upp dig på riktigt. Sov gott nu mamma. Du förtjänar det så sjukt mycket!! Jag kommer alltid att älska dig för evigt Gittan "Git-Down" Askergren❤️ Din son Petter

A post shared by petteralexis (@petteralexis) on

Vi på Baws beklagar sorgen!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.