hifhlight

För fjärde året i rad anordnas den storslagna, och numera anrika, Philips Grooming Awards. En tävling i skäggets tecken där det bäst groomade skägget ska hittas och koras som vinnare.

Förra året blev Paolo Roberto ”Sveriges bäst groomade man”, och i år kan det bli du!

Har du bäst skägg bland polarna? Är du grym på att grooma dig? Står tjejerna i kö för att få mysa med din ansiktsbehåring? I så fall finns det inga ursäkter, du måste genast anmäla dig till den här fantastiska tävlingen. Baws-redaktionen har redan flertalet deltagare anmälda.

Nytt för i år är att tävlingen hålls online, och genom några enkla klick och en bra bild på ditt skägg är du med och tävlar om en resa för 2 personer till Amsterdam. Enklare, snabbare och effektfullare med andra ord.

Vinnaren hämtas utanför sin egen dörr och transporteras till ett väntande flygplan. Vinnaren kommer få uppleva en magisk helg där ni får bo i hotellsvit, blir omhändertagna hos en av Europas bästa barberare samt blir bjudna på fina middagar och intressanta aktiviteter. Philips meddelar att det givetvis kommer ingå några trevliga överraskningar under resans gång.

Vad väntar du på ? Du kan bli 2013 års vinnare av Philips Grooming Awards, klicka in på länken nedan för att läsa fullständiga villkor och regler för tävlingen. Glöm inte att desto mer du sprider ditt bidrag i sociala medier, desto större chans har du att vinna resan till Amsterdam! Lycka till!

KLICKA HÄR FÖR ATT DELTA

loggooo

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.