pear

Stone’s Ginger Joe har blivit en succé i Sverige och nu lanseras Ginger Joe Touch of Pear. Drycken har precis som originalet en utmärkande och tilltalande smak av färsk ingefära. Pärontonen tillför friska nyanser som gifter sig utmärkt med den kittlande ingefäran och biter av dess allra sötaste toppar. Ginger Joe Touch of Pear är ett friskt, lättsamt alternativ under vinterhalvårets högtider och passar utmärkt ihop med julens smakrika mat.

Historien om mustaschen på flaskan kommer från “Ginger” Joseph Stone, en mustaschprydd grönsakshandlare bosatt i London och grundare till huset ”Stone’s”. Legenden säger att Joe var extremt förtjust i den pirriga smaken av ingefärsrot (lat. Zingiber officinale) och det var vid hans första djupdykning i ingefärsdrycken kring år 1740 som mustaschen blev hans signum.

Ginger Joe Touch of Pear är en uppfriskande törstsläckare tillverkad av druvjuice och pikant ingefära. Smaken är kryddig med lätt hetta och tydlig karaktär av ingefära med runda inslag av päron, lime och citrongräs. Servera Ginger Joe Touch of Pear i ett glas fullt med is och avnjut som måltids eller sällskapsdryck. Helt fri från gluten.

Ginger Joe, not your average Joe!

Stone’s Ginger Joe Touch of Pear
Varunummer: 88024 (Beställningsvara på systembolaget)
Pris: 20,90 kr

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here