play

Play N´Help är ett mobilspel där du axlar rollen som en hoppglad pingvin, där du ska samla guldpengar samtidigt som du hoppar och dyker mellan isblock. Enkelt men briljant och väldigt beroendeframkallande.

Även om spelet är underhållande och ett bra tidsfördriv finns det en djupare tanke bakom Play N´Help (För er som inte kan engelska betyder titeln att man hjälper till samtidigt som man spelar, men om du inte visste det borde du ändå inte spela mobilspel, du borde studera).

Spelaren samlar poäng som man sedan använder sig av för att rösta på olika välgörenhetsorganisationer. Den organisation som får mest poäng i slutet av varje vecka kommer spelutvecklarna donera pengar till. Tänk dig följande senario: Du är kungen på isblocken med din pingvin, du samlar in massa guldpengar och tar personligt rekord. Det betyder att du kan använda dina guldpengar till att rösta på en organisation som du brinner för att hjälpa till hos, oavsett om det är flyktingar eller utrotningshotade djur. Desto mer guldpengar desto större chans att veckans donering går dit du vill. Att jaga highscore är endast för ditt ego, medan guldpengarna är för välgörenhet.

BAWS tycker det här är en fantastisk idé. Många unga människor som vill hjälpa till kanske saknar pengarna som krävs, men genom att spela Play N`Help kan man bidra utan att det svider i plånboken, eftersom pengarna som doneras till välgörenhet kommer från annonsörerna i spelet. (Din pingvin kommer med all säkerhet hoppa förbi både en och två reklamskyltar med BAWS logga på).

Ladda ner Play N´Help GRATIS och gör världen till en bättre plats!

GOOGLE PLAY
ITUNES

pla

 

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.