poc

Svenska POC har länge varit ett populärt val för hjälmar och skydd för skid- och snowboardåkaren eller downhillcyklisten. Lagom till höstkylan tar de ett nytt och innovativt grepp om cykeltrenden när varumärket lanserar POC and Forth – en ny kollektion anpassad för den som cyklar till och från jobbet.

I allt fler städer världen över etablerar sig cykling som det smarta och trendiga valet för en medveten konsument. POC and Forth vill göra det enklare att känna sig både snygg, säker och funktionell i den urbana cyklingen och har därför utvecklat en smart och snygg kollektion som fungerar lika bra på cykeln som på stan. POCs arv ligger i att utveckla tekniska och funktionella skyddsplagg för extremidrottare och nu har de tagit med sig sin kunskap för att underlätta vardagen för den som cyklar. Hjälmar med inbyggd LED-belysning, en smartphone-app som fungerar som blinkers och smarta reflexer är smarta lösningar som är tänkta att öka synligheten, och därmed säkerheten för den som vill fortsätta cykla även när mörkret faller på.

Dessutom är kollektionen designad för att passa även en stilmedveten man och fungerar lika bra på krogen som på cykeln. Kollektionen innefattar trenchcoat, parkas, solglasögon, ryggsäck, skoskydd och hjälmar.

Spana in kollektionen HÄR 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.