ska

FREE SKATEBOARD MAGAZINE PRESENTERAR HOMEGROWN, EN INBLICK I CONVERSE CONS EUROPEISKA SKATEAMBASSADÖRERS LIV.

Nu släpper Free Skateboard Magazine filmen Homegrown, en serie som på ett intimt sätt visar personliga delar ur Converse Cons Europeiska skateboardambassadörers liv. Den första filmen i serien porträtteras den svenska ambassadören och talangen David Stenström. Först ut att porträtteras är David Stenström, som är uppväxt och bosatt i Stockholm.

Filmen visar på ett personligt sätt hans talang för skateboardåkning och hans personlighet både i och utanför skateparken. Filmen om David avslöjar också olika influencer från hans skejtande pappa som tyvärr inte längre är i livet. Filmen har skapats av Dan Magee som tar med er in i skatevärlden utifrån hans perspektiv.

Om Free Skate Magazine
Free Skateboard Magazine är den största skate-tidningen som följer allt det bästa Europa har att erbjuda inom skate. Den första upplagan kom i juli 2015 och har sedan dess släpps en gång varannan månad. Syftet med tidningen är att lyfta allt relevant inom Europeisk skate till övriga världen och visa på all den kreativitet som finns inom skate.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.