komhemmmm

Com Hem förändrar sitt tv-erbjudande i grunden och erbjuder ett helt nytt sätt att se på tv utifrån dina önskemål. TiVo®-tjänsten från Com Hem samlar tv-kanaler, filmbutik, play-tjänster och appar på en och samma plats och gör innehåll tillgängligt när och hur du vill på din tv, dator, mobil eller surfplatta. 

Genom TiVo-tjänsten kommer Com Hem erbjuda mycket nytt och spännande innehåll till sina kunder. Vi är stolta över att presentera att Netflix kommer finnas tillgängligt i Com Hems TiVo-tjänst från och med december. Com Hem lanserar även ett antal nya kanaler i utbudet liksom den nya brittiska play-tjänsten Cirkus. Com Hem ökar antalet kanaler i samtliga paket, där det största paketet TiVo Max kommer att innehålla runt 80 kanaler.Com Hem presenterar också ett nytt sätt att paketera sin tv-tjänst. TiVo-boxen med 1 TB hårddisk och tre tuners för trippelinspelning ingår utan kostnad i abonnemanget för samtliga paket. Den nya tjänsten TiVoToGo™, med vilken du tar med dig din tv var du vill, ingår i månadskostnaden för de tre största paketen. Com Hems TiVo-tjänst kommer att kosta från 149 kronor i månaden.

45 000 kunder har sedan den 15 maj registrerat sitt intresse för tjänsten.

Den 7 oktober startar Com Hem sin lanseringskampanj för sin nya tv-tjänst TiVo, bolagets största lansering någonsin. Från och med 30 september finns tjänsten tillgänglig genom Com Hems kundservice, comhem.se och hos återförsäljare.

Com Hems TiVo-tjänst är unik i Sverige eftersom den samlar innehåll från tv-kanaler, play-tjänster som Cirkus, CMore Play och Viasat Film, samt titlar från play- och filmbutik med fler än 12 000 titlar på en gemensam plattform och gör allt innehåll integrerat och sökbart.

”Det finns mängder av bra tv-tjänster på marknaden idag, men hittills är det ingen som samlar allt innehåll på samma plats. Detta innebär en rätt komplex värld för konsumenterna där det gäller att hålla reda på vilket innehåll som finns var. Ingen aktör har ännu tagit på sig uppgiften att samla och integrera alla tjänster på ett ställe och på så sätt göra tv-tittandet enklare. Just detta är vår vision med TiVo där vi vill samla, paketera och leverera en total tv-lösning som ger tillgång till det bästa innehållet, när du vill och på vilken enhet du önskar”, säger Tomas Franzén, VD för Com Hem.

TiVo från Com Hem är tv som utgår ifrån dig

Funktionalitet och hårdvara
En av de unika funktionerna med TiVo är intelligensen i tjänsten, ”TiVo Mind”, som gör att TiVo lär sig vilka program du tycker om och rekommendera program du gillar. TiVo lagrar alla tips och dina egna inspelningar i en spellista – ”Mitt TiVo”. Du kan också skapa egna önskelistor i TiVo-tjänsten som gör att den kommer spela in alla program med din favoritskådis, regissör eller kring ämnen du gillar. TiVo från Com Hem blir tv som utgår ifrån dig, dina önskemål och dina tider.

I TiVo-abonnemanget ingår en digitalbox med 1 TB lagringsutrymme, vilket motsvarar upp till 500 timmar av innehåll att titta på, och med en trippelinspelningsfunktion som gör det möjligt att spela in tre program åt gången. De här egenskaperna i en digitalbox går i Sverige för närvarande bara att hitta hos Com Hem.

Genom en serieinspelningsfunktion kan du även enkelt spela in alla avsnitt av en serie. Com Hems TiVo-tjänst fungerar både för kabel-TV och för IPTV.

”När vi nu blir en del av TiVo-familjen kan vi tillhandahålla en tv-tjänst i ständig utveckling. TiVo investerar 120 miljoner dollar årligen för att utveckla sina tjänster, något som saknar motsvarighet på svenska tv-marknaden. Funktionerna i tjänsten har tagit TiVo år att ta fram. Lägg till detta de 18 månader som Com Hem har ägnat åt att anpassa tjänsten för den svenska marknaden. Sammantaget innebär detta att vårt tv-erbjudande nu ligger i den absoluta framkanten för vad svenska operatörer har att erbjuda i dag”, säger Asanga Gunatillaka, produktdirektör på Com Hem.

Nytt spännande innehåll i TiVo från Com Hem

Netflix kommer snart till Com Hem
Com Hem annonserar idag att man har tecknat ett avtal med Netflix, världens ledande tv-leverantör via internet. Genom Netflix-appen i Com Hems TiVo-tjänst kommer Com Hems kunder kunna titta på kritikerrosade serier som House of Cards, Hemlock Grove, Arrested Development och Orange is the New Black liksom dokumentärer, barnprogram och annat innehåll som finns i tjänsten. Det här är första gången Netflix erbjuds hos en svensk betal-tv-leverantör.”Vi är naturligtvis väldigt glada över att kunna erbjuda Netflix i vår TiVo-tjänst och på så sätt göra deras förstklassiga utbud tillgängligt för våra kunder. Samarbetet visar också på de stora fördelarna med TiVo som en samlad plattform för hemmaunderhållning. Med vår TiVo-tjänst samlar vi det bästa innehållet på marknaden och gör det både tillgängligt och sökbart på samma plats”, säger Asanga Gunatillaka.

Netflix kommer att finnas tillgängligt i Com Hems TiVo-tjänst i december.

Cirkus samlar brittiska dramaserier, komedier och faktaserier på ett ställe 

Från och med december finns brittiska Cirkus i Com Hems TiVo-tjänst. Med denna tjänst får Com Hems TiVo-kunder tillgång till det allra bästa av brittiskt tv.

Större paket och nya kanaler

TiVo från Com Hem kommer att återfinnas i fyra olika paketerbjudanden: TiVo Bas, TiVo Mellan, TiVo Plus och TiVo Max. Jämfört med tidigare paketerbjudanden från Com Hem har flera omtyckta kanaler flyttats till de billigare paketen. Samtliga paket har blivit större och det största paketet, TiVo Max, kommer inom kort att innehålla 80 kanaler vilket är 12 fler än det tidigare XL-paketet. Ytterligare en förändring är att kanalen TV4 SportXtra HD flyttas in i ett standardpaket (TiVo Max).

De har också glädjen att välkomna ett antal nya kanaler till Com Hem som MTV Live HD, Mezzo Live HD, Travel Channel HD och Ginx TV. Lite senare i höst kommer de också lägga till kanalerna Fuel TV HD, Kanal 5 HD och Horse & Country i utbudet.

Nya paketerbjudanden

TiVoToGo – ingår som standard i de större paketerbjudandena
Com Hem lanserar den 7 oktober TiVoToGo™, en ny molnbaserad tjänst som utgör en integrerad del av TiVo-upplevelsen. TiVoToGo™ ingår som standard i paketerbjudandena TiVo Mellan, TiVo Plus och TiVo Max. Tjänsten ger kunderna ökad flexibilitet att kunna titta på sina favoritprogram på sin dator, surfplatta eller telefon. Med TiVoToGo™ kan du streama live-tv, se program efter sändning liksom starta om tv-program. TiVoToGo™ har ett starkt utbud vid lansering som sedan utökas kontinuerligt över tid. Från start finns bland andra kanaler från SVT, BBC, MTV, Nickelodeon, Turner och National Geographic. Utbud från TV4 kommer att komma in under hösten i TiVoToGo™.
Appen ger dig också möjlighet att styra din TiVo-box liksom att schemalägga inspelningar och ta bort inspelat material, både i och utanför hemmet. TiVoToGo™ förhöjer din tv-upplevelse eftersom du kan söka efter innehåll och information om program samtidigt som du tittar på din tv. TiVoToGo™ fungerar också som en pekbaserad smart fjärrkontroll. Integration med sociala medier ingår i TiVoToGo™-appen. TiVoToGo™ finns till en början enbart för iPad samt iPhone. TiVoToGo™ för Android är under utveckling.

TiVo-boxen med inspelningsbar hårddisk på 1 TB ingår i samtliga paket TiVo-boxen ingår som standard i samtliga paket. Fri service och fria reparationer ingår i abonnemanget.Priser och lanseringserbjudanden från och med den 7 oktober

TiVo kommer att kosta mellan 149:- och 439:- i månaden. En aktiveringsavgift tillkommer på mellan 0- 899:- beroende på bindningstid och paket. Bindningstiden varierar mellan 12 och 24 månader. Inga övriga avgifter tillkommer.

Vid lanseringen kommer Com Hem erbjuda nya kunder att prova på TiVo Max för priset av TiVo Mellan, 279:-/månaden de första tre månaderna.

 

BAWS återkommer efter helgen med en utförlig recension om TIVO.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.